lördag 6 februari 2010

Min Härliga Te Låda !


Den här te lådan köpte jag för många år sedan och då var den träfärjad. Men efter så lång tid så ville jag ändra utseendet på den lite och målade den i en vit fräsch allmogefärg.



Själva lådan går att beställa på internet eller köpa i butik, det finns olika modeller så man kan välja den som faller in i smaken.



För att få en varierad höjd på blommorna har jag klippt ut skumsvamp i 2 olika storlekar ungefär 1 cm höga rutor. De 2 rutorna skumsvamp har jag sedan klistrat på locket. Man kan då lätt fästa blommorna i svampen. Silverpärlorna med tråd, kommer från en gammal ljusmanskett som jag klippt sönder och kan nu använda som fin dekoration istället.



Te tokig som jag är så har jag nu en härligt fin telåda att välja och vraka mellan mina favoriter :) Just den här te lådan har 9 stycken olika fack men det finns så många olika modeller. Nej nu är det te time :)

Hejdå på er ! -  Anneli

1 kommentar:

  1. Hej, vilken fin blogg du har, jag kommer hit fler gånger. Kolla gärna in hos mig (och Hanna)stugvarme.blogspot.com. Jag har nästan lite bloggpaus just nu men gör en del inlägg ibland. Ha det gott!
    Anna Lediö

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...